recept | Kippenvleugels met yoghurtdip

Recept van Kippenvleugels met yoghurtdip

Deel het recept voor Kippenvleugels met yoghurtdip met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kippenvleugels met yoghurtdip

Gegrilde kippenvleugels met dip van o.a. yoghurt, djahé, knoflook en kervel.

Beoordeling

nodig

oven op 200 ⁰C, kwastje

bereiding

Meng de olie met de kruiden en bestrijk hiermee de kip.
Rooster de kip rondom goudbruin en gaar op de bakplaat in de oven.
Keer zo nu en dan om de kip gelijkmatig te garen.
Meng de yoghurt met de djahé, de knoflook en de kervel.
Roer de ketchup los met de chutney en gewelde rozijnen.
Meng de kerriesaus met het limoen of citroensap.

lekker met:

deze zelfgemaakte dipsaus.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.