recept | Kippenvleugeltjes met pittige gremolata

Recept van Kippenvleugeltjes met pittige gremolata

Deel het recept voor Kippenvleugeltjes met pittige gremolata met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kippenvleugeltjes met pittige gremolata

Pittig Italiaans gekruide kippenvleugels.

Beoordeling

nodig

oven op 180 °C, rasp, bakplaat of ovenschaal, eventueel hakmolen

bereiding

Hak de peterselie, de knoflook en het pepertje fijn en voeg de citroen toe.
Kruid de kippenvleugels met zout en peper en haal ze door het gremolata mengsel.
Laat de kip minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast staan.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Verdeel de vleugels over de bakplaat en zet die middenin de oven.
Reken 15-25 minuten voor goudbruine en gare kippenvleugels.

lekker met:

gegrilde groenten en een eenvoudige spaghetti.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden