recept | Kipragout met citroen

Recept van Kipragout met citroen

Deel het recept voor Kipragout met citroen met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kipragout met citroen

Romige kipragout met een frisse bite citroen.

Beoordeling

nodig

plank, hakmes, soeppan, aluminiumfolie, oven op 175 °C

bereiding

Verdeel de kip in 8 stukken.
Verwarm de boter in de pan en bak hierin de kip aan.
Roerbak ca. 10 minuten de wortel en de ui mee.
Neem de kip en de groenten daarna uit de pan en bewaar dit in de folie.
Roer de bloem door de bakboter, maar laat dit niet bruinen.
Giet de bouillon in gedeelten erbij en roer tot een gladde saus.
Voeg de kip met de groenten, citroenschijfjes, rasp en de peterselie toe.
Sluit de pan en laat dit hierna ca. 1½ uur zachtjes pruttelen.
Haal de kip uit de pan, verwijder de botjes en snij dit klein.
Voeg de kip weer toe aan de saus.
Verwarm daarna de pasteibakjes in de oven op 175 °C .
Maak de saus op smaak af met het citroensap en verwijder de citroenschijfjes.
Vul de pasteibakjes met de kippenragout en voeg de peterselie toe.

lekker met:

de feestdagen.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.