recept | Kiprollade met amandelen

Recept van Kiprollade met amandelen

Deel het recept voor Kiprollade met amandelen met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kiprollade met amandelen

Een ouderwets lekkere kiprollade gevuld met amandelen.

Beoordeling

nodig

oven op 180°C, koekenpan, hakmolen, cocktailprikkers, braadpan of ovenschaal, houten prikker

bereiding

Zet de oven aan en plaats het rooster middenin.
Rooster de amandelen in een droge koekenpan.
Zet ze van het vuur af en laat de amandelen afkoelen.
Was alle kruiden, dep ze droog en hak alles fijn.
Meng de amandelen met de kruiden, het ei, zout en peper.
Neem de rollade uit de koelkast en bestrijk met het mengsel.
Steek de rozemarijn ook vast met de prikkers.
Verwarm 2 eetl. olie in de pan en voeg de rollade toe.
Keer regelmatig met 2 lepels en voeg de ui toe.
Giet de bouillon erbij en zet deze pan dan in de oven.
Laat de rollade ca. 60 minuten in de warme oven braden.

lekker met:

groenten als knolraap, asperges, wortel, knolselderij en gebakken aardappelschijfjes.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.