recept | Kiprollade met cidersaus

Recept van Kiprollade met cidersaus

Deel het recept voor Kiprollade met cidersaus met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kiprollade met cidersaus

Feestelijke kiprollade met champignons

Beoordeling

nodig

braadpan en plank

bereiding

Neem de kiprollade uit de koelkast.
Verwarm de boter met de olie in de pan en wentel hierin de kip.
Laat de kiprollade vervolgens rondom goudbruin worden.
Voeg de uien toe en sluit de pan gedurende ca. 50 minuten.
Braad de rollade op een lage stand en keer zo nu en dan met 2 lepels.
Voeg na 30 minuten de champignons en de kruiden toe.
Blus dan met de cider en roer alle aanbaksels los met de yoghurt.
Laat de kiprollade na het braden even afkoelen op de plank.
Kook in die tijd pasta ál dente’ en maak een komkommersalade.
Verwijder het netje van de rollade en snijd er plakjes van.
Maak de saus op smaak met peper en zout.

lekker met:

pasta en de salade.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.