recept | Kiprollade met fruit

Recept van Kiprollade met fruit

Deel het recept voor Kiprollade met fruit met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kiprollade met fruit

Wat is er mooier dan een echte kiprollade met wat fruit en krieltjes.

Beoordeling

nodig

braadpan, warmtebron, zeef of vergiet, kommetje of litermaat, warme borden

bereiding

Bewaar de kiprollade tot gebruik in de koelkast.
Verwarm de boter in de pan op een lage stand.
Wentel hierin de rollade en bak de rollade rondom goudbruin.
Laat het fruit uitlekken en bewaar het sap of neem de wijn.
Giet het vocht langs de rand van de pan erbij.
Braad de rollade gedurende 50-60 minuten.
Neem de rollade dan uit de pan en laat die even rusten.
Verwarm het fruit in de pan en roer de aanbaksels los.
Snijd de rollade in plakken van ca. 1 cm dikte.
Serveer de rollade op verwarmde borden.

lekker met:

gekookte aardappeltjes en doperwten.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.