recept | Kiprollade met lente-ui en paprika

Recept van Kiprollade met lente-ui en paprika

Deel het recept voor Kiprollade met lente-ui en paprika met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kiprollade met lente-ui en paprika

Aangeklede kiprollade met uitje, paprika en afgeblust met room.

Beoordeling

nodig

braadpan, stuk aluminiumfolie

bereiding

Neem de kiprollade uit de koelkast.
Verwarm de boter met de olie in de pan en wentel hierin de rollade.
Bak de rollade rondom goudbruin en keer met 2 lepels.
Zet een deksel schuin en laat de kiprollade ca. 50 minuten op laag vuur braden.
Neem de rollade dan uit de pan en houd die warm in de folie.
Roerbak de uitjes met de paprika in de bakboter.
Blus met de room en laat de saus even inkoken.
Snijd de kiprollade in plakken van ca. 1 cm en serveer de saus erbij.

lekker met:

winterwortel en gekookte krieltjes.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden