recept | Kiprolletjes met paddenstoelen

Recept van Kiprolletjes met paddenstoelen

Deel het recept voor Kiprolletjes met paddenstoelen met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kiprolletjes met paddenstoelen

Feestelijk voorgerecht van kip en kastanje champignons

Beoordeling

nodig

plasticfolie, deegroller, cocktailprikkers of keukendraad, 3 diepe borden, koekenpan en scherp glad keukenmes

bereiding

Plet de kip tussen plasticfolie met de deegroller.
Meng 25 g boter met de geperste knoflook, zout en peper.
Voeg aan botermengsel de fijngehakte paddenstoelen en peterselie toe.
Bestrijk hiermee de kip, rol strak op en steek vast met de cocktailprikkers.
Plaats de kiprolletjes een uur in de koeling.
Verdeel de bloem, het losgeklopte ei en het paneermeel over de borden.
Haal de kiprolletjes eerst door bloem, dan het ei en daarna paneermeel.
Verwarm de overige boter in de pan en bak de kip rondom gaar en goudbruin.
Snijd er plakjes van en serveer ze op een bedje van sla, citroen en tomaatjes.

lekker met:

een feestje als voorgerecht.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.