recept | Kipsalade met mango en asperges

Recept van Kipsalade met mango en asperges

Deel het recept voor Kipsalade met mango en asperges met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kipsalade met mango en asperges

Een zonnige salade met gerookte kip, mango en lauwwarme asperges.

Beoordeling

nodig

kookpan, grote slakom, zeef en litermaat

bereiding

Neem de kip tijdig uit de koelkast voor de geur en de smaak.
Breng de aardappeltjes in de pan met water en de kruiden aan de kook.
Kook de aardappeltjes ca. 15 à 20 minuten en laat ze in de pan een beetje afkoelen.
Snijd het vruchtvlees van de mango in stukjes en voeg de sla toe.
Meng de olie met het sap, de sauce en de suiker in een kom.
Breng dan de asperges in de kookpan aan de kook.
Kook ze 10 minuten en laat de asperges dan 10 minuten nagaren in de pan.
Snijd de kip in dunne plakjes en voeg die toe aan de salade evenals de asperges.
Schep de aardappeltjes uit de pan en halveer deze.
Voeg ze met de dressing toe aan de salade.
Meng alles en maak dit op smaak met zout en peper.

lekker met:

versgebakken brood.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden