recept | Kipsalade met peultjes en asperges

Recept van Kipsalade met peultjes en asperges

Deel het recept voor Kipsalade met peultjes en asperges met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kipsalade met peultjes en asperges

Frisse kipsalade met chili, courgette, peultjes en asperges.

Beoordeling

nodig

kookpan, kommen, zeef, diepe hapjespan of braadpan, plank

bereiding

Kook de peultjes in ruim kokend water gedurende 5 minuten.
Laat ze uitlekken en snijd ze dan in schuine stukjes.
Kook ook de asperges en laat deze ook goed uitlekken.
Snijd de Chili klein en meng die met de courgette.
Verwarm de olie in de pan en roerbak hierin de kip.
Voeg de Chili en de courgette toe.
Bestrooi dit met de poedersuiker door de zeef.
Laat dit een beetje karameliseren en niet laten bruinen.
Bestrooi de kip royaal met zout en peper.
Voeg dan de knoflook en het citroensap toe.
Laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen.
Voeg op het laatst de peultjes en de asperges toe.
Garneer met de bloemen en de tuinkers.

lekker met:

een glas Pinot Blanc.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.