recept | Kipsneetjes met tapenade

Recept van Kipsneetjes met tapenade

Deel het recept voor Kipsneetjes met tapenade met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kipsneetjes met tapenade

Sneetjes met gerookte kip en groene tapenade.

Beoordeling

nodig

blender of keukenmachine, kom, cocktailprikkers

bereiding

Neem de kip ca. 30 minuten van tevoren uit de koelkast.
Maak groene tapenade door de kappertjes fijn te malen.
Voeg de vis, de knoflook, de olijven en de olie toe.
Meng dit met de basilicum en voeg peper naar smaak toe.
Besmeer het brood aan 1 zijde met de tapenade.
Snijd de kip in flinterdunne schijfjes.
Beleg het brood met de kip en leg het overige brood erop.
Steek de prikkers erin.

lekker met:

een glaasje prosecco.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.