recept | Kipspiesjes in tequila en dragon

Recept van Kipspiesjes in tequila en dragon

Deel het recept voor Kipspiesjes in tequila en dragon met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kipspiesjes in tequila en dragon

Kip gemarineerd in tequila, limoen, knoflook en dragon.

Beoordeling

nodig

lage schaal, scherp mes, vershoudfolie, spiesen, grill (oven) of grillpan

bereiding

Snij de kippendijen in blokjes van gelijke grootte.
Schep ze in een lage schaal om met de tequila, het sap van 1 limoen
en een flinke scheut olijfolie.
Pluk de dragonblaadjes van de takjes.
Schep de knoflook, rode peper en dragon door de kipblokjes.
Dek de schaal af met folie en laat minstens 2 uur in de koelkast intrekken.
Snij de limoenen in partjes.
Rijg ze om en om met de kipblokjes aan de spiesen.
Grill de kipspiesjes onder de grill of in een grillpan gaar.

lekker met:

rijst en bonen.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden