recept | Kruidige kippenbout

Recept van Kruidige kippenbout

Deel het recept voor Kruidige kippenbout met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kruidige kippenbout

Gekruide bout met gemixte rijst.

Beoordeling

nodig

plank, braadpan, aluminiumfolie (40x40 cm)

bereiding

Leg de kippenbout op de plank en hak die in tweeën.
Spreid de seroendeng uit over de folie en leg daarop de kip.
Schud heen en weer zodat alle kipdelen goed zijn bedekt met de seroendeng.
Verwarm de boter met de olie in de pan en bak hierin de kip rondom aan.
Voeg de paprika’s, de aceto en de overige seroendeng toe.
Laat de kip in ca. 50 minuten bruinen en garen.

lekker met:

rijst gemixt met wortel en maïs.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.