recept | Marokkaanse kipworstjes met bietjes-sinaasappelsalade

Recept van Marokkaanse kipworstjes met bietjes-sinaasappelsalade

Deel het recept voor Marokkaanse kipworstjes met bietjes-sinaasappelsalade met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Marokkaanse kipworstjes met bietjes-sinaasappelsalade

Heerlijke zomerse kiptraktatie met inspiratie uit Marokko.

Beoordeling

nodig

stuk aluminiumfolie, kommetje, koekenpan, scherp mes, sinaasappelpers, schaal

bereiding

bereiding kip
Leg de kip op de folie en voeg een mengsel van de Râs en de bloem toe.
Schud even heen en weer zodat de kip rondom is bedekt met een dun laagje.
Verwarm de olie in de koekenpan en bak hierin de kip in ca. 10 minuten rondom bruin.

bereiding salade
Ontdoe de sinaasappels van de schil.
Snijd de partjes tussen de vliezen uit.
Pers van de vliezen sap en voeg het citroensap toe.
Meng dit met wat peper, zout, de komijn en de olie.
Meng de bietjes met de sinaasappelpartjes en voeg het sapmengsel toe.
Maak af met koriander en de pistachenootjes.

lekker met:

couscous met peterselie, munt en tomaat.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden