recept | Omelet met kip

Deel het recept voor Omelet met kip met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Omelet met kip

Een Franse omelet met kip op Oosterse wijze bereid.

Beoordeling

nodig

grote koekenpan, hapjespan, grote litermaat of kom

bereiding

Neem de kip en de eieren uit de koelkast.
Verwarm beide pannen even voor en voeg dan de olie toe.
Roerbak de groenten in de hapjespan gedurende 10 minuten.
Bak in die tijd een omelet door de eieren los te kloppen.
Voeg het vocht, de kruiden toe en giet dit in de koekenpan.
Laat het eimengsel aan de rand stollen en trek dat dan weg.
Schuif steeds het gestolde ei naar het midden.
Herhaal dit tot het grootste gedeelte van het ei is gestold.
Verdeel de kip over de omelet en prik er gaatjes in.
Bak de onderkant goudbruin en schep er dan de groenten op.
Klap de omelet dubbel op een warm bord en voeg de noten toe.

lekker met:

met grof bruinbrood en een gemengde salade.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.