recept | Pittige kipspies

Recept van Pittige kipspies

Deel het recept voor Pittige kipspies met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Pittige kipspies

Kipspiesjes met een beetje pit voor op de barbecue of grill.

Beoordeling

nodig

koelkastdoos, vijzel of keukenmachine, spiesjes, kommetje, kwastje, barbecue of grill

bereiding

Leg de kip in de koelkastdoos.
Plet de gember, de knoflook en de peper in de vijzel.
Voeg de koriander, het sap, de yoghurt en de puree toe.
Meng dit met de konijn, de garam en peper naar smaak.
Voeg dit toe aan de kip en laat enige uren marineren.
Laat de kip daarna uitlekken en doe de marinade weg.
Steek de barbecue tijdig aan.
Rijg de uitgelekte kip daarna aan de spiesjes.
Bestrijk de kip regelmatig met de olie.
Rooster de kip aan alle zijden roodbruin en gaar.
Check de gaarheid door een blokje kip door te snijden.
Kippenvlees is gaar als het ondoorschijnend wit is geworden.

lekker met:

salade en naan brood.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

Er zijn geen waarderingen voor dit recept gevonden.