recept | Scharrelkiprollade

Recept van Scharrelkiprollade

Deel het recept voor Scharrelkiprollade met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Scharrelkiprollade

Gebraden kiprollade met paddenstoelen, wijn en crème fraîche.

Beoordeling

nodig

braadpan

bereiding

Neem de kiprollade uit de koelkast.
Verwarm de boter met de olie in een braadpan en wentel hierin de kip.
Laat de kiprollade vervolgens rondom goudbruin worden en keer met 2 lepels.
Voeg de kleingesneden ui toe, sluit de pan laat de rollade op een lage stand gedurende
ca. 50 minuten zachtjes braden .
Voeg na 30 minuten de gesneden paddenstoelen toe en verwarm ze mee.
Blus dan met de wijn en roer alle aanbaksels los met de crème fraîche.
Laat de kiprollade na het braden even afkoelen op een plank.
Verwijder het netje van de rollade en snijd er plakjes van.
Maak de paddenstoelensaus op smaak met zout en peper.

lekker met:

groene groenten en gebakken krieltjes.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden