recept | Zomerse kipstamppot

Recept van Zomerse kipstamppot

Deel het recept voor Zomerse kipstamppot met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Zomerse kipstamppot

Een lichte stamppot met kip en rucola.

Beoordeling

nodig

stamper, hapjespan

bereiding

Kook de aardappelen op de bekende wijze gaar.
Verwarm in die tijd de olie in de hapjespan.
Kruid de kip met de kruiden en roerbak deze goudbruin.
Voeg de knoflook en de ui toe en laat dit pruttelen.
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
Voeg de rucola, de paprika's en de crème fraîche toe.
Maak er een smeuïge stamppot van.
Op smaak maken met zout en peper.
Rooster de pijnboompitten lichtbruin in een droge koekenpan.
Schep de stamppot op de borden.
Verdeel het kipgerecht eroverheen.
Garneer met de geroosterde pijnboompitten.

lekker met:

een zomerse witte wijn.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden