recept | Kipgehaktbal met ei

Recept van Kipgehaktbal met ei

Deel het recept voor Kipgehaktbal met ei met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kipgehaktbal met ei

Een feestelijke variatie op de klassieke bal: kipgehakt met ei!

Beoordeling

nodig

mengkom, plank, braadpan

bereiding

Maak het kipgehakt met vochtige handen aan in de kom met de Bruschetta en de kruiden.
Voeg eventueel het paneermeel toe als het kipgehakt te ‘nat’ is.
Zorg voor twee platte gehaktballen en leg die op de plank.
Pel de gekookte eieren en leg die op het gehakt.
Vouw het gehakt goed om het ei heen en zorg dat er geen barstjes ontstaan.
Verwarm de boter met de olie in de pan en wentel hierin de gehaktballen met ei.
Laat de gehaktballen in ca. 20 minuten rondom goudbruin braden en garen.
Plaats een deksel schuin en voeg eventueel een beetje thee toe.
Leg een gehaktbal op een schone plank en halveer die.
Serveer op een bedje van sla.

lekker met:

volkorenbroodjes en warme thee.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden