recept | Kippendijfilet met tapenade

Recept van Kippendijfilet met tapenade

Deel het recept voor Kippendijfilet met tapenade met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kippendijfilet met tapenade

Kippendijfilet met olijven tapenade en bospeen.

Beoordeling

nodig

blender of keukenmachine, plank en braad- of wildpan

bereiding

Bewaar de kip tot gebruik in de koelkast.
Maak tapenade door alle ingrediënten in de blender te mixen.
Bestrijk de kip rondom met deze tapenade.
Verwarm de olie met de boter in de pan.
Bak hierin de kip rondom aan.
Snijd de geschraapte bospeen, indien gewenst, kleiner.
Voeg die met de bouillon toe aan de pan en sluit die.
Laat de kip ca. 45 minuten zachtjes pruttelen.
Check de gaarheid door in de kip te prikken: helder sap duidt op gaarheid.

lekker met:

groene salade met een partje ei en krokant gebakken krieltjes.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden