recept | Kipshoarma pasteitjes

Recept van Kipshoarma pasteitjes

Deel het recept voor Kipshoarma pasteitjes met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Kipshoarma pasteitjes

Pasteitjes gevuld met kipshoarma in een eenpersoons schaaltje.

Beoordeling

nodig

pan, oven op 200° C, scherp mesje, ronde schaaltjes/bakjes, kookring (grootte van de schaaltjes/bakjes)

bereiding

Verwarm de oven voor op 200° C.
Was en snijd de ui, de paprika en de tomaat.
Bak de shoarma in een beetje olie gaar op hoog vuur.
Voeg de ui, de paprika, de mais en tomaat toe
Bak 2-3 minuten op middelhoog vuur mee.
Laat de vulling afkoelen.
Vorm het deeg in een klein schaaltje.
Vul met het kipshoarma mengsel.
Steek rondjes uit het bladerdeeg en plaats dit als deksel op het pasteitje.
Kneed dit voorzichtig en luchtig tegen de rand.
Bestrijk met het ei.
Bak de pasteitjes in de oven (ongeveer 20 minuten) tot ze goudbruin zijn.

lekker met:

een salade.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden