recept | Zomerse kipburger met limoenyoghurt

Recept van Zomerse kipburger met limoenyoghurt

Deel het recept voor Zomerse kipburger met limoenyoghurt met een vriend(in).


  • *De gegevens die u invult zullen niet door ons worden bewaard of gebruikt.

Zomerse kipburger met limoenyoghurt

De ECHTE kipburger met een zelfgemaakte limoenyoghurt dip.

Beoordeling

nodig

grote kom, (kruiden)schaar, plank, aluminiumfolie, grillpan of barbecue, kommetje, rasp

bereiding

Leg het kipgehakt in de kom.
Bestrooi met wat peper en zout.
Voeg de helft van de fijngeknipte tuinkruiden, het sesamzaad en het citroensap toe.
Meng en maak met vochtige handen gehaktballen, die daarna worden platgedrukt.
Verwarm de olie in de pan en grill de kipburgers rondom goudbruin en gaar.
Meng dan de overige verse kruiden, de ui, de yoghurt en het limoensap.
Rasp de komkommer en laat deze goed uitlekken.
Meng het geheel, met wat peper en zout naar smaak.
Serveer op Turks brood met wat sla en daarop de burger met de frisse dip.

lekker met:

Turks brood en witpuntradijsjes.

Waardeer dit recept

Deel dit recept

Nieuwsbrief

De lekkerste recepten, tips en inspiratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden
  • G Kraaijenbrink 10 July 2014 om 11:46 Recept
    M H

    Kan zomersekipstampot niet vinden.

    Recept uit Libelle

    Vr.gr. G Kraaijenbrink
  • G Kraaijenbrink 10 July 2014 om 11:46 Recept
    M H

    Kan zomersekipstampot niet vinden.

    Recept uit Libelle

    Vr.gr. G Kraaijenbrink