Blogs & Vlogs

Jessica - Foodie Feest

Jessica is het gezicht van de foodblog Foodiefeest. Speciaal voor kiprecepten.nl maakt zij een aantal heerlijke en inspirerende kipgerechten. Deze keer bereidt zij een Kip souvlaki met yoghurt dille saus!

Meer

Francesca Kookt

Francesca is het gezicht van de foodblog Francesca Kookt. Op haar blog publiceert zij regelmatig heerlijke recepten met kip in de hoofdrol. Een aantal van die recepten vindt u de komende tijd terug op Kiprecepten.nl. Deze week een heerlijk zomers recept: een salade met aardbeien, gerookte kip en sinaasappeldressing.

Meer

Chef Guido’s blog

Deze zomer is voor ons allemaal anders dan normaal; even geen verre reizen naar zonnige oorden. Bij Kiprecepten brengen we de zon in uw keuken! Bijvoorbeeld met deze heerlijke zomerse kipburger. Met limoenyoghurt, heerlijk fris op een warme zomerdag. Eet smakelijk!

Meer

Brenda Kookt

Op haar blog, BrendaKookt, laat Brenda zien hoe je op een makkelijke manier een lekker maal op tafel kunt zetten. In deze recepten laat zij de veelzijdigheid van kippenvlees zien. Deze keer bereidt zij een BBQ cola kip.

Meer

Fire & Food

De mannen van Fire&Food tv laten deze week zien dat out-of-the-box denken tot heel bijzondere gerechten kan leiden: ze combineren eend met kip! Door het vlees even te roken en te serveren met een frisse dip en flatbread staat er gelijk een heerlijk gerecht op tafel.

Meer