Blogs & Vlogs

Brenda Kookt

Op haar blog, BrendaKookt, laat Brenda zien hoe je op een makkelijke manier een lekker maal op tafel kunt zetten. In deze recepten laat zij de veelzijdigheid van kippenvlees zien. Deze keer bereidt zij een hartige broodpudding van wafels met kip.

Meer

Jessica - Foodie Feest

Jessica is het gezicht van de foodblog Foodiefeest. Speciaal voor kiprecepten.nl maakt zij een aantal heerlijke en inspirerende kipgerechten. Deze keer bereidt zij een Romige Cajun kipfilets!

Meer

Francesca Kookt

Francesca is het gezicht van de foodblog Francesca Kookt. Op haar blog publiceert zij regelmatig heerlijke recepten met kip in de hoofdrol. Een aantal van die recepten vindt u de komende tijd terug op Kiprecepten.nl. Deze week: balsamicokip met broccoli en aardappels!

Meer

Fire & Food

De mannen van Fire&Food tv laten deze week zien dat out-of-the-box denken tot heel bijzondere gerechten kan leiden: ze combineren eend met kip! Door het vlees even te roken en te serveren met een frisse dip en flatbread staat er gelijk een heerlijk gerecht op tafel.

Meer

Chef Guido’s blog

Deze keer laat chef Guido ons een nieuw recept zien. Of eigenlijk, een oud recept in een nieuw jasje: heerlijke kippensoep! Met de koude dagen voor de deur zeker een aanrader.

Meer