Blogs & Vlogs

Brenda Kookt

Op haar blog, BrendaKookt, laat Brenda zien hoe je op een makkelijke manier een lekker maal op tafel kunt zetten. In deze recepten laat zij de veelzijdigheid van kippenvlees zien. Deze keer bereidt zij een BBQ cola kip.

Meer

Chef Guido’s blog

Deze zomer is voor ons allemaal anders dan normaal; geen verre reizen naar zonnige oorden. Maar met de juiste gerechten breng jij deze zomervakantie heerlijk thuis door! Bijvoorbeeld met dit heerlijke pastagerecht met spinazie en kip. Zo waan je je even in het zonnige Italie. Eet smakelijk!

Meer

Jessica - Foodie Feest

Jessica is het gezicht van de foodblog Foodiefeest. Speciaal voor kiprecepten.nl maakt zij een aantal heerlijke en inspirerende kipgerechten. Deze keer bereidt zij een kip caprese uit de oven!

Meer

Francesca Kookt

Francesca is het gezicht van de foodblog Francesca Kookt. Op haar blog publiceert zij regelmatig heerlijke recepten met kip in de hoofdrol. Een aantal van die recepten vindt u de komende tijd terug op Kiprecepten.nl. Deze week: Wraps met zoete aardappelspread!

Meer

Fire & Food

De mannen van Fire&Food tv laten deze week zien dat out-of-the-box denken tot heel bijzondere gerechten kan leiden: ze combineren eend met kip! Door het vlees even te roken en te serveren met een frisse dip en flatbread staat er gelijk een heerlijk gerecht op tafel.

Meer