Blogs & Vlogs

Brenda Kookt

Op haar blog, BrendaKookt, laat Brenda zien hoe je op een makkelijke manier een lekker maal op tafel kunt zetten. In deze recepten laat zij de veelzijdigheid van kippenvlees zien. Deze keer bereidt zij een BBQ cola kip.

Meer

Chef Guido’s blog

Chef Guido’s favoriete kipgerecht is originele, Portugese Kip Piri Piri, die hij vroeger vaak op vakantie in Portugal at. Lekker van een houtskoolvuurtje. Of breng de zon in je keuken met een heerlijk zomerse kipburger met frisse limoenyoghurt.

Meer

Fire&Food

Met zijn passie voor het buiten koken inspireert Bastiaan Schlosser je via zijn barbecuemagazine Fire&Food en het YouTubekanaal Fire&Food TV. Van uitleg over bereidingstechnieken tot verrassende recepten met natuurlijk ook kip! Voor Kiprecepten.nl maakt hij heerlijke kipvideo’s. Met als doel om je buitenkookplezier nog meer te vergroten!

Meer

Francesca Kookt

Francesca is het gezicht van de foodblog Francesca Kookt. Op haar blog publiceert zij regelmatig heerlijke recepten met kip in de hoofdrol. Een aantal van die recepten vindt u de komende tijd terug op Kiprecepten.nl. Deze week een heerlijk recept: Curry met kip, pompoen en garam massala.

Meer

Hugo Kennis

Hugo Kennis volgde een koksopleiding, studeerde Horecamanagement én ging naar de Hogeschool voor de Kunsten. Hij speelde in de musical SpangaS Live! en maakt tegenwoordig het internetprogramma De Worsten van Babel, waarin hij op humoristische manier experimenteert met eten.

Meer

Jessica - Foodie Feest

Jessica is het gezicht van de foodblog Foodiefeest. Speciaal voor kiprecepten.nl maakt zij een aantal heerlijke en inspirerende kipgerechten. Deze keer bereidt zij mini plaattaartjes met kip, broccoli en cheddar.

Meer

Rudolph van Veen

De meest enthousiaste kok van Nederland. Rudolph is al jaren een graag geziene persoonlijkheid en is bekend bij jong en oud. Met zijn boeken als Koken voor iedereen en De Makkelijke Maaltijd en zijn programma’s op 24Kitchen weet hij iedereen te inspireren om iets lekkers en leuks op tafel te zetten.

Meer