< terug

Eline kipt wraps met pesto en spinazie

Eline experimenteert graag met gerechten. Ze haalt haar ideeën voor recepten overal vandaan en maakt het vervolgens eigen. Vandaag bereidt ze kip wraps met pesto en spinazie voor de lunch.

Benodigdheden voor 2 personen:

– 400 gram kipblokjes

– 90 gram pesto

– 3 eetlepels zuivelspread

– Wraps

– Verse spinazie

– Cherrytomaatjes

– 65 gram pijnboompitten

Bereidingswijze:

Begin met het braden van de kipblokjes.
Snijd ondertussen de cherrytomaatjes in dunne plakjes.

Zodra de kip gaar is, voeg je de pesto en zuivelspread hieraan toe.
Laat het geheel kort opwarmen.
Zodra de zuivelspread en pesto zacht en warm geworden zijn, haal je de kip van het vuur.

Rooster de pijnboompitten in een aparte pan tot ze goudbruin van kleur zijn.

Wanneer de kip en pijnboompitten klaar zijn, hoeven alleen de wraps nog opgewarmd te worden. Volg hiervoor de aanwijzingen op de verpakking.

Samenstellen van de kip wrap:

Leg de wrap plat neer op een bord.

Bedek het midden van de wrap eerst met een laagje verse spinazie en een paar plakjes cherrytomaat.
Leg hier vervolgens een aantal stukken kip met saus op en strooi daar wat pijnboompitten overheen.

Vouw de wraps en eet smakelijk!