< terug

Kipmedaillons de luxe

ingredienten

    personen - +
  • ico

    Bijgerecht

  • 25 min
  • 6 kipmedaillons
  • 1 kipkruiden
  • 3 eetl. olie
  • 1 eetl. boter
  • 250 g champignons in plakjes
  • 4 volle eetl. Griekse yoghurt
  • 1 theel. nootmuskaat
  • 1 theel. Italiaanse keukenkruiden
  • 2 eetl. fijngeknipte peterselie
Voeg toe aan mijn boodschappenlijstje

Bereidingswijze van de Kipmedaillons de luxe:

EXTRA NODIG
Hapjespan met deksel

1. Kruid de kip aan beide zijden met de kipkruiden.
2. Verwarm de olie met de boter in de pan en bak hierin de kip.
3. Voeg de champignons na 10 minuten toe.
4. Roer er dan de yoghurt door en bestrooi met de nootmuskaat.
5. Voeg ook de overige kruiden toe en sluit de pan.
6. Laat de kip in ca. 20 minuten garen.
7. Garneer met de peterselie.

De kipmedaillons de luxe zijn nu klaar, eet smakelijk!

Benieuwd naar waar jouw geselecteerde deel van de kip vandaan komt? Neem dan gerust een kijkje op de website van Kip in Nederland.
Neem ook eens een kijkje op onze ‘Hoe Kipt Nederland‘ pagina. Hier zie je hoe andere Nederlanders hun favoriete gerecht met kip bereiden.

Print dit recept

Tips!

LEKKER MET

Gebakken krieltjes en gekookte sugarsnaps!