< terug

Kipwraps met Grieks tintje

ingredienten

    personen - +
  • ico

    Lunchgerecht

  • 20 min
  • 400 g kipfilet in dunne reepjes
  • Kipkruiden naar smaak
  • 2 eetl. roerbakolie
  • 1 zak gemengde kleurige roerbakgroenten
  • 1 winterwortel in reepjes
  • 1 rode paprika in stukjes
  • 1 dl tomatensaus of ketchup
  • 4 eetl. mosterd
  • 8 tortillawraps
Voeg toe aan mijn boodschappenlijstje

Bereidingswijze van de kipwraps met een Grieks tintje:

EXTRA NODIG
Hapjespan/wok
Plank

1. Bestrooi de kip met de kruiden.
2. Verwarm de olie in de pan en roerbak hierin de kip.
3. Voeg alle groenten en de saus toe.
4. Sluit de pan en laat dit ca. 15 minuten pruttelen.
5. Verwarm de wraps op de bekende wijze.
6. Bestrijk de wraps met de mosterd.
7. Verdeel het kipgerecht en rol de wrap op.

De kipwraps zijn nu klaar, eet smakelijk!

Benieuwd naar waar jouw geselecteerde deel van de kip vandaan komt? Neem dan gerust een kijkje op de website van Kip in Nederland.
Neem ook eens een kijkje op onze ‘Hoe Kipt Nederland‘ pagina. Hier zie je hoe andere Nederlanders hun favoriete gerecht met kip bereiden.

Print dit recept

Tips!

LEKKER MET

Zelfgemaakte tzatziki!