Hoofdgerecht
Bereidingswijze van de malse kipstoof met bleekselderij en champignons:
Snijd de kipfilet en bleekselderij in blokjes, de champignons in partjes, de lente-ui in ringetjes, snipper de ui en pers de knoflook uit. Verhit olijfolie in een pan en fruit daarin de ui en knoflook. Breng vervolgens de kip op smaak met peper en zout. Voeg de kip toe aan de pan en bak deze rondom bruin. Voeg nu de champignons en de bleekselderij toe. Bak deze voor 2 minuten mee. Schenk het water in de pan en voeg het bouillonpoeder en de wittewijnazijn toe, roer dit door en breng het geheel aan de kook. Draai het vuur laag en laat de pan voor 20 minuten zachtjes stoven met de deksel op de pan. Voeg voor de garnering de lente-uitjes toe en Voilà!
Serveer direct en geniet van de malse kipstoof met bleekselderij en champignons.
Volg of abonneer je op onze kanalen voor meer inspirerende recepten:
YouTube: www.youtube.com/c/Kiprecepten
Instagram: www.instagram.com/kiprecepten
Facebook: www.facebook.com/kiprecepten.nl
TikTok: www.tiktok.com/@kiprecepten
Pinterest: nl.pinterest.com/allekiprecepten
Bent u nog opzoek naar andere heerlijke kiprecepten? bekijk dan ook nog gerust onze receptengenerator, onze receptengenerator kiest namelijk een recept op basis van uw voorkeuren.
Voeg eventueel wat extra bouillon toe als de kip te droog is
Om het beste uit deze website te halen, is het goed om een eigen account te creëren. Zonder account blijven je boodschappenlijstje en favoriete recepten niet opgeslagen.
Met een account heb je de volgende voordelen:
Heb je al een account? Login