< terug

Romige kip-gnocchi ovenschotel met pesto en mozzarella

ingredienten

    personen - +
  • ico

    Hoofdgerecht

  • 40 min
Ingrediënten:
  • 4 kipfilets
  • 400 gram aardappelgnocchi
  • 150 gram geraspte mozarella
  • 65 gram babyspinazie
  • 500 milliliter kookroom
  • 100 milliliter pesto
  • 1 bos verse basilicum
  • 2 eetlepels boter
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 1 blokje kippenbouillon
  • naar smaak zout en peper
Voeg toe aan mijn boodschappenlijstje

Bereidingswijze romige kip-gnocchi ovenschotel met pesto en mozzarella:
Verwarm de oven voor op 200°C. Marineer de kip op smaak met zout en peper. Verhit de boter in de koekenpan, bak hierin de kip goudbruin. Wanneer deze goudbruin is, haal de kip uit de pan en leg deze in een ovenschaal. Voeg de aardappelgnocchi en spinazie toe aan de ovenschaal. Klop vervolgens de kookroom, pesto, balsamicoazijn, kippenbouillon en geraspte mozzarella door elkaar. Giet deze saus over de kip en gnocchi. Plaats de ovenschaal in het midden van de oven en bak het gerecht voor 20 minuten. Garneer met verse basilicum. Heerlijk te serveren met een gemengde groene salade.

Geniet van de romige kip-gnocchi ovenschotel met pesto en mozzarella!

Volg of abonneer je op onze kanalen voor meer inspirerende recepten:
YouTube: www.youtube.com/c/Kiprecepten
Instagram: www.instagram.com/kiprecepten
Facebook: www.facebook.com/kiprecepten.nl
TikTok: www.tiktok.com/@kiprecepten
Pinterest: nl.pinterest.com/allekiprecepten

Bent u nog opzoek naar andere heerlijke kiprecepten? bekijk dan ook nog gerust onze receptengenerator, onze receptengenerator kiest namelijk een recept op basis van uw voorkeuren.

Print dit recept

Tips!

Serveer met gemengde groene salade!