< terug

Gnocci met Kippenworst

ingredienten

    personen - +
  • ico

    Hoofdgerecht

  • 30 min
  • 1 pak gnocchi
  • 1 el boter
  • 1 el olijfolie
  • 2 gekookte kippenworstjes, gesneden
  • 250 gr baby portobello’s
  • 1 ui, gesnipperd
  • 500 gr asparges
  • 2 teentjes knoflook, fijn gesneden
  • 2 el witte wijn of kippenbouillon
  • 50 gr verse geitenkaas (gekruid)
  • 2 el verse basilicum
  • 1 el citroensap
  • Zout
  • Peper
  • Parmesaanse kaas
Voeg toe aan mijn boodschappenlijstje
INSTRUCTIES

1) Bereid de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking

2) Verhit ondertussen in een grote pan de boter en olijfolie.

3) Voeg de gesneden worstjes, de portobello’s en ui toe en verhit onder af en toe roeren tot de worstjes bruin en de groentes zacht zijn.

4) Voeg de asparges en de knoflook toe, verhit dit nog 3 minuten

5) Voeg de wijn of kippenbouillon toe en breng aan de kook.

6) Kook totdat bijna al het vocht is verdampt.

7) Voeg de geitenkaas, basilicum, citroensap, zout en peper toe.

8) Roer de gare gnocchi erdoor en besprenkel met Parmesaanse kaas.

0
Print dit recept

Tips!

Eet smakelijk!