Hoofdgerecht
EXTRA NODIG
Stoofpan
Aluminiumfolie
BEREIDINGSWIJZE
1. Kruid de kip met zout en peper.
2. Bak ze in een pan op half hoog vuur in een beetje olie om en om goudbruin.
3. Haal de kip uit de pan en houd die warm in de folie.
4. Fruit de ui en de knoflook glazig in de pan en roer hier vervolgens de bloem doorheen.
5. Blus al roerende af met het bier en voeg de bouillon en de room toe en breng aan de kook.
6. Leg nu de kip terug in de pan en doe de prei, rozemarijn en de tijm erbij.
7. Stoof het geheel minimaal in 60 minuten.
8. Voeg na 30 minuten de aardappelen toe en stoof deze mee.
LEKKER MET
Grofgesneden vers volkoren brood.
Om het beste uit deze website te halen, is het goed om een eigen account te creëren. Zonder account blijven je boodschappenlijstje en favoriete recepten niet opgeslagen.
Met een account heb je de volgende voordelen:
Heb je al een account? Login