Voorgerecht
EXTRA NODIG
Pan
Oven op 200graden
Scherp mesje
Ronde schaaltjes/bakjes
Kookring (grootte van de schaaltjes/bakjes)
BEREIDINGSWIJZE
1. Verwarm de oven voor op 200° C.
2. Was en snijd de ui, de paprika en de tomaat.
3. Bak de shoarma in een beetje olie gaar op hoog vuur.
4. Voeg de ui, de paprika, de mais en tomaat toe.
5. Bak 2-3 minuten op middelhoog vuur mee.
6. Laat de vulling afkoelen.
7. Vorm het deeg in een klein schaaltje.
8. Vul met het kipshoarma mengsel.
9. Steek rondjes uit het bladerdeeg en plaats dit als deksel op het pasteitje.
10. Kneed dit voorzichtig en luchtig tegen de rand.
11. Bestrijk met het ei.
12. Bak de pasteitjes in de oven (ongeveer 20 minuten) tot ze goudbruin zijn.
LEKKER MET
Een groene salade!
Om het beste uit deze website te halen, is het goed om een eigen account te creëren. Zonder account blijven je boodschappenlijstje en favoriete recepten niet opgeslagen.
Met een account heb je de volgende voordelen:
Heb je al een account? Login