Hapjes
EXTRA NODIG
Koekenpan
Kom
Pannetje
Staafmixer
BEREIDINGSWIJZE
1. Leg het kipgehakt in de kom.
2. Bestrooi met wat peper en zout.
3. Voeg de fijngeknipte tuinkruiden, het sesamzaad en het citroensap toe.
4. Meng en maak met vochtige handen kleine gehaktballetjes, die daarna worden platgedrukt.
5. Verwarm de olie in de pan en grill de balletjes rondom goudbruin en gaar.
6. Stoof voor de saus de ui, de gele paprika, het pepertje, de tomatenblokjes en wat witte wijn zachtjes in een pannetje.
7. Als de saus net aan de kook is, draai het gas laag en laat je het geheel nog 10 min. sudderen.
8. Pureer het geheel met de staafmixer en serveer apart.
Maak de balletjes en de saus een dag eerder klaar en zet ze voor gebruik 10 minuten in de oven.
Om het beste uit deze website te halen, is het goed om een eigen account te creëren. Zonder account blijven je boodschappenlijstje en favoriete recepten niet opgeslagen.
Met een account heb je de volgende voordelen:
Heb je al een account? Login