Hoofdgerecht
BEREIDINGSWIJZE:
1. Kook de aardappelen in ruim water gaar, kook in een andere pan de sperziebonen in 8 minuten beetgaar.
2. Verwarm boter of margarine in een koekenpan en fruit hier de ui in aan. Bak de ui op medium vuur goudbruin.
3. Giet de aardappelen af, en vang hierbij een kopje van het kookvocht op. Stamp de aardappelen fijn, breng op smaak met zout en peper en giet een beetje van vocht erbij. Roer goed door zodat een smeuïge puree ontstaat.
4. Roer de gekookte sperziebonen door de aardappelpuree en roer tot slot de ui, paprika en kip door de stamppot. Serveer de sperziebonenstamppot hierna direct.
Om het beste uit deze website te halen, is het goed om een eigen account te creëren. Zonder account blijven je boodschappenlijstje en favoriete recepten niet opgeslagen.
Met een account heb je de volgende voordelen:
Heb je al een account? Login