Bijgerecht
Hoofdgerecht
Side Dish
Vleesgerecht
Bereiding van de kipspiesen met knoflook-yoghurtsaus en naanbrood:
Snijd eerst de kip in blokjes. Meng hierbij ⅓ van de yoghurt en de tikka masala pasta. Schep goed om totdat de kipblokjes helemaal bedekt zijn met de marinade. Zet dit minimaal 1 uur tot maximaal 1 nacht in de koelkast. Zet vervolgens de barbecue aan. Snijd ⅔ van de uien elk in 8 parten en de paprika’s in stukken van ongeveer 3 cm. Rijg de kip, ui en paprika om en om aan de spiesen, zodat ze goed gevuld zijn. Grill de spiesen om en om gaar in 15 – 20 minuten. Wanneer dit op de barbecue ligt, snijd je ondertussen de knoflook fijn. Meng dit daarna met de rest van de yoghurt en breng verder op smaak met peper en zout. Snipper de rest van de ui en snijd de koriander grof. Grill de naanbroden ongeveer 1 minuut om en om mee op de barbecue. Serveer de kipspiesjes met de knoflook-yoghurtsaus en het naanbrood. Garneer met de gesnipperde ui en de grofgesneden koriander.
Eet smakelijk!
Volg of abonneer je op onze kanalen voor meer inspirerende recepten:
YouTube: www.youtube.com/c/Kiprecepten
Instagram: www.instagram.com/kiprecepten
Facebook: www.facebook.com/kiprecepten.nl
TikTok: www.tiktok.com/@kiprecepten
Pinterest: nl.pinterest.com/allekiprecepten
Bent u nog opzoek naar andere heerlijke kiprecepten? Bekijk dan ook nog gerust onze receptengenerator, onze receptengenerator kiest namelijk een recept op basis van uw aangegeven voorkeuren.
Om het beste uit deze website te halen, is het goed om een eigen account te creëren. Zonder account blijven je boodschappenlijstje en favoriete recepten niet opgeslagen.
Met een account heb je de volgende voordelen:
Heb je al een account? Login