Hoofdgerecht
Bereidingswijze van de kipsaté met krokante uitjes:
Rijg de kipfiletblokjes aan satéprikkers en verhit een grillpan (of gebruik een grill) om de saté gaar te grillen. Kook ondertussen de snijbonen tot ze beetgaar zijn. Snijd de rode peper en knoflook fijn. Verhit een scheutje olijfolie in een pan of gebruik sesamolie voor extra smaak en bak hierin de rode peper en knoflook samen met de bloemkoolrijst gedurende ongeveer twee minuten. Zet daarna het vuur uit. Verwarm in een steelpannetje de melk, pindakaas, sojasaus en ketjap manis. Rasp wat verse gember erbij en roer tot een gladde pindasaus. Verdeel de bloemkoolrijst over twee borden en leg de saté erop. Serveer met de snijbonen en schenk de warme pindasaus eroverheen. Maak het gerecht af met een handje krokante uitjes bovenop de saté.
Geniet van de heerlijke kipsaté met krokantje uitjes!
Volg of abonneer je op onze kanalen voor meer inspirerende recepten:
YouTube: www.youtube.com/c/Kiprecepten
Instagram: www.instagram.com/kiprecepten
Facebook: www.facebook.com/kiprecepten.nl
TikTok: www.tiktok.com/@kiprecepten
Pinterest: nl.pinterest.com/allekiprecepten
Bent u nog opzoek naar andere heerlijke kiprecepten? bekijk dan ook nog gerust onze receptengenerator, onze receptengenerator kiest namelijk een recept op basis van uw voorkeuren.
Om het beste uit deze website te halen, is het goed om een eigen account te creëren. Zonder account blijven je boodschappenlijstje en favoriete recepten niet opgeslagen.
Met een account heb je de volgende voordelen:
Heb je al een account? Login