< terug

Kipfilet uit de rookoven

ingredienten

    personen - +
  • ico

    Vleesgerecht

  • 45 min
  • 4 kipfilets
  • 2 eetl. olijfolie
  • 2 eetl. ras-el-hanout kruiden
Voeg toe aan mijn boodschappenlijstje

EXTRA NODIG

Rookoven of oven op 180˚C
Kommetje
Plank
Bakblik
Kwastje
Serveerschaal

BEREIDINGSWIJZE

1. Bewaar de kip tot gebruik in de koelkast.
2. Verwarm de rookoven of de oven voor.
3. Meng de olie met de kruiden in het kommetje.
4. Bestrijk de kip rondom met de kruidenolie.
5. Plaats de kip op het bakblik in de rookoven (of oven) en reken ca. 10 minuten per kant.
6. Keer regelmatig en check de gaarheid.
7. Als het vleessap helder is als u in de kip prikt, is deze gaar.
8. Serveer de kip op de voorverwarmde schaal.

Print dit recept

Tips!

LEKKER MET

‘krautsalat’ of witte koolsalade met noten en aardappelpuree van zoete aardappel.