< terug

Oosterse noedels

ingredienten

    personen - +
  • ico

    Hoofdgerecht

  • 25 min
Ingrediënten:
  • 1 zakje noedels
  • 200 g kipfilet
  • 75 g groene asperges
  • 75 g peultjes
  • 100 g kastanjechampignons
  • 1 lente-ui
  • ½ rode peper
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 cm verse gember
  • 1 el pindakaas
  • 1 el sojasaus
  • 1 tl vloeibare zoetstof
  • 2 schijfje limoen
  • 1 handje verse koriander
  • op gevoel peper
  • op gevoel zout
Voeg toe aan mijn boodschappenlijstje

Bereiding van de Oosterse noedels:

Stap 1:
Snijdt de asperges door de helft. Haal de uiteindes van de peultjes af. Snijdt de kastanjechampignons, lente-ui en limoen in stukjes.

Stap 2:
Kook de noedels gedurende ongeveer 10 minuten. Verhit ondertussen pindakaas in een wokpan en fruit hierin de knoflook, rode peper en gember gedurende ongeveer 2 minuten.

Stap 3:
Snijd de kipfilet in stukjes. Voeg de stukjes kipfilet toe aan de pan en bak deze tot ze goudbruin zijn. Daarna kunnen de groenten en lente-ui worden toegevoegd aan de pan. Bak dit ongeveer 5 minuten mee.

Stap 4:
Meng intussen de sojasaus met de vloeibare zoetstof om de sojadressing te maken.

Stap 5:
Giet de noedels in de wokpan en voeg extra smaak toe met zout, peper en de dressing van sojasaus en zoetstof.

Stap 6:

Serveer de noedels met koriander en limoen. De noedels zijn klaar om te eten!

Geniet van de lekkere Oosterse noedels!

Volg of abonneer je op onze kanalen voor meer inspirerende recepten:
YouTube: www.youtube.com/c/Kiprecepten
Instagram: www.instagram.com/kiprecepten
Facebook: www.facebook.com/kiprecepten.nl
TikTok: www.tiktok.com/@kiprecepten
Pinterest: nl.pinterest.com/allekiprecepten
Website: www.kiprecepten.nl

Print dit recept

Tips!