Hoofdgerecht
Bereiding:
Stap 1:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Stap 2:
Voeg het kippenbouillonblokje toe aan 200 ml kokend water en meng de crème fraîche er vervolgens doorheen. Pers de knoflooktenen en voeg de knoflook, mosterd en citroensap toe aan de bouillon.
Stap 3:
Snijd de kipdijfilet en ui in grove stukken, de paprika’s in reepjes en halveer de cherrytomaatjes. Leg alles in een braadslee en giet het romige mengsel erover. Giet de honing erover en voeg schijfjes citroen toe.
Stap 4:
Bak het geheel 35-45 minuten in de oven.
Stap 5:
Verwijder daarna de citroenschijfjes en maak de maaltijd af door het te serveren met aardappelpartjes of witte rijst.
Geniet ervan!
Volg of abonneer je op onze kanalen voor meer inspirerende recepten:
YouTube: www.youtube.com/c/Kiprecepten
Instagram: www.instagram.com/kiprecepten
Facebook: www.facebook.com/kiprecepten.nl
TikTok: www.tiktok.com/@kiprecepten
Pinterest: nl.pinterest.com/allekiprecepten
Website: www.kiprecepten.nl
Combineer de ovenschotel met aardappelpartjes!
Om het beste uit deze website te halen, is het goed om een eigen account te creëren. Zonder account blijven je boodschappenlijstje en favoriete recepten niet opgeslagen.
Met een account heb je de volgende voordelen:
Heb je al een account? Login