Hoofdgerecht
Bereiding:
Bak de fijngesneden kippendij en voeg hier boemboe aan toe. +/- 3 min meebakken.
Blus dit af met kokosmelk, breng het aan de kook en doe dan de spitskool erbij.
Als dit goed gemengd is kan het citroengras erin.
Kook dit allemaal op laag vuur in een afgesloten pan voor ongeveer 20 min.
Je kunt het serveren met rijst maar zonder is ook erg lekker!
Geniet ervan!
#quickmeals #easydinner #easymeals #makkelijkerecepten #kiprecepten #dinerrecipes #chickenrecipes #rendang#rendangvanspitskoolmetkip #spitskool #spitskoolmetkip #rendagmetkip
Volg of abonneer je op onze kanalen voor meer inspirerende recepten:
YouTube: www.youtube.com/c/Kiprecepten
Instagram: www.instagram.com/kiprecepten
Facebook: www.facebook.com/kiprecepten.nl
TikTok: www.tiktok.com/@kiprecepten
Pinterest: nl.pinterest.com/allekiprecepten
Website: www.kiprecepten.nl
Om het beste uit deze website te halen, is het goed om een eigen account te creëren. Zonder account blijven je boodschappenlijstje en favoriete recepten niet opgeslagen.
Met een account heb je de volgende voordelen:
Heb je al een account? Login