Lunchgerecht
Voorgerecht
Bereiding:
Stap 1:
Snipper de ui en knoflook fijn. Doe een scheut olijfolie in een soeppan en verhit dit. Fruit de ui en knoflook voor een paar minuten goed aan.
Stap 2:
Snijd de kipdijfilets in stukken en bak dit tot bijna gaar in de pan. Voeg er vervolgens de kokosmelk, currypasta, gemberpasta en zout en peper aan toe. Mix dit goed door elkaar. Voeg ook de groentebouillon toe en breng het aan de kook.
Stap 3:
Snijd daarna de paprika en voeg dit toe aan de pan samen met de babymaïs. Laat de soep nog voor 5 minuten doorkoken. Snijd in de tussentijd de limoen in plakjes en de koriander. Serveer de Thaise soep met een schijfje limoen en koriander.
Eet smakelijk!
Volg of abonneer je op onze kanalen voor meer inspirerende recepten:
YouTube: www.youtube.com/c/Kiprecepten
Instagram: www.instagram.com/kiprecepten
Facebook: www.facebook.com/kiprecepten.nl
TikTok: www.tiktok.com/@kiprecepten
Pinterest: nl.pinterest.com/allekiprecepten
Website: www.kiprecepten.nl
Om het beste uit deze website te halen, is het goed om een eigen account te creëren. Zonder account blijven je boodschappenlijstje en favoriete recepten niet opgeslagen.
Met een account heb je de volgende voordelen:
Heb je al een account? Login