Hoofdgerecht
Voorbereiding:
De kippenvleugels kunnen in een ovenschaal worden gelegd.
Giet de kokosmelk en het limoensap over de kippenvleugels heen en bestrooi deze met de limoenrasp en knoflook.
Hussel dit goed door elkaar en laat afgedekt minimaal twee uur marineren in een koelkast.
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Giet de kippenvleugels af en leg deze met knoflook en limoenrasp dat er nog aan hangt op een bakplaat. Bestrooi de kippenvleugels met chilipeper en zout, besprenkel met olie en masseer dit goed in. De kippenvleugels kunnen nu worden geroosterd; dit duurt ongeveer 20 minuten.
Na 20 minuten schud je de kippenvleugels om en rooster je ze nog ongeveer 15 minuten. De kippenvleugels zijn nu aan alle kanten goudbruin en gaar.
Schep als laatst de kippenvleugels over op een schaal die voorverwarmd is en bestrooi met koriander en seroendeng.
Eet smakelijk!
Volg of abonneer je op onze kanalen voor meer inspirerende recepten:
YouTube: www.youtube.com/c/Kiprecepten
Instagram: www.instagram.com/kiprecepten
Facebook: www.facebook.com/kiprecepten.nl
TikTok: www.tiktok.com/@kiprecepten
Pinterest: nl.pinterest.com/allekiprecepten
Website: www.kiprecepten.nl
Om het beste uit deze website te halen, is het goed om een eigen account te creëren. Zonder account blijven je boodschappenlijstje en favoriete recepten niet opgeslagen.
Met een account heb je de volgende voordelen:
Heb je al een account? Login