Bijgerecht
Bereidingstijd: 40 minuten
Aantal: 4 personen
Type of dish: bijgerecht
Category of dish: feestelijk, winter
BEREIDINGSWIJZE:
1. Vet een ovenschaal in en verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Leg de kippendijfilets in de ovenschaal, breng op smaak met zout en peper.
3. Meng in een kommetje de olijfolie met sojasaus, honing, water en geperste knoflook. Roer goed door elkaar. Verdeel dit over de kippendijfilets. Strooi de cranberries over de ovenschaal. Ris de tijm van de takjes en verdeel dit ook over de kipfilet en leg de takjes rozemarijn erbij.
4. Verwarm de schotel 20 tot 25 minuten in de oven, tot de kippendijfiles mooi gaar zijn.
5. Verwijder de takjes rozemarijn en serveer de kip met cranberries, tijm en rozemarijn direct.
6. Serveer de kip met gebakken aardappeltjes en groente naar keuze.
Tip:
Lekker met gebakken aardappeltjes en groente.
Om het beste uit deze website te halen, is het goed om een eigen account te creëren. Zonder account blijven je boodschappenlijstje en favoriete recepten niet opgeslagen.
Met een account heb je de volgende voordelen:
Heb je al een account? Login